S-au pus in vanzare bilete on-line pentru concertul RBD

Facebook Twitter gplus Comenteaza
S-au pus in vanzare bilete on-line pentru concertul RBD

S-au pus deja in vanzare bilete on-line pentru concertul pe care trupa RBD il va sustine in toamna. Megashow-ul va avea loc pe 6 septembrie 2008, la Sala Polivalenta din Bucuresti. La fel ca data trecuta, cel care va canta in deschiderea concertului RBD va fi Diego.

Dupa ce a incheiat un proiect, pentru care a fost producator executiv, compozitor si artist in acelasi timp, Diego are un nou proiect si, din pozitia de adolescent fericit, cantaretul va prezenta publicului din Romania noul sau album, "Indigo".

Cu hituri compuse si produse de Guy Chambers ("Angels" - Robbie Williams), Matt Wallace ("Angel Dust" - Faith No More, "Songs About Jane" - Maroon 5), Kara Dio Guardi si Mitch Allan (Cristina Aguilera, Avril Lavigne, Celine Dion), "Indigo" este considerat un exemplu de creativitate si autenticitate in muzica latino.
Albumul are si o varianta in limba engleza, care va fi lansata in curand, in Statele Unite ale Americii, Franta, Germania, Anglia si Japonia.

Pentru inceput, biletele la concertul RBD pot fi achizitionate on-line de pe site-urile www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro, avand preturi cuprinse intre 50 si 300 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod