Fashion Show si targ de arta la TIFF 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Incepand de miercuri, 4 iunie, la TIFF au loc doua evenimente inedite: Tiffashion Showroom si Targul de Arta, ambele desfasurate sub "umbrela" Festivalului International de Film Transilvania.

La expozitia cu vanzare Tiffashion Showroom, vizitatorii vor avea ocazia de a face cunostinta cu creatori de moda talentati. In perioada 4-8 iunie, ei isi vor expune creatiile vestimentare intr-o locatie inedita, pe str. Samuel Micu nr. 4, din Cluj-Napoca. Zilnic, intre orele 10.00 si 22.00, pot fi vazute aici colectiile realizate de Dorin Negrau, Irina Marinescu, Royalb de Mura, Kinga Varga, BM Jeans, Dork (accesorii Marius Nedelcu si Jennifer Delplanque), Mihaela Glavan, Carla Szabo, Dana Iuga, ER Fashion, Smaranda Almasan si Lucian Broscatean.
Atmosfera va fi intregita de lucrarile foto realizate de Andrei Budescu si Alina Bondrea, expuse la Tiffashion Showroom.

Tot incepand cu 4 iunie, pret de trei zile, in fata Casei Matei, un grup de 25 de artisti plastici isi muta in strada atelierele de creatie. Zilnic, intre orele 10.00 si 20.00, tinerii care participa la Targul de Arta-Atelier Deschis vor demonstra cum se realizeaza o linogravura, cum se naste o pictura pe sticla sau de cata migala este nevoie pentru a confectiona o bijuterie din metal sau material textil.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod