Dosar Eva: 7 vedete din România care au căzut în capcana drogurilor

2 din 8

Sișu, recidivistul VIP

În octombrie 2011, cântăreţul a fost condamnat la închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, pedeapsă din care i-a rămas de executat efectiv aproximativ un an.

Cântăreţul a primit patru ani de închisoare, din care avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i s-a scăzut perioada în care a stat în detenţie, respectiv aproximativ un an şi jumătate. Astfel, Sişu mai are de executat mai mult de un an de închisoare.

Sişu a fost arestat pentru prima oară în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. El a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.
După condamnarea de anul trecut, Sișu a fost dat în urmărire generală pentru că nu a fost găsit de polițiști și nici nu s-a predat. El fost găsit la un prieten al său și nu a opus rezistență.

În iulie, cântăreţul hip-hop s-a căsătorit în închisoare cu iubita lui, Cătălina. Ceremonia civilă a avut loc în penitenciarul Colibaşi, Argeş. Cununia a fost una foarte simplă, iar cei doi au fost îmbrăcaţi în haine casual. Sişu şi Cătălina au împreună un băieţel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod