De ce a murit Mica de la "Abracadabra"

Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o ştie toată lumea, s-a stins din viață la Spitalul Fundeni, în urma unui șoc hemoragic prin sângerare masivă.

"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru agenția Mediafax managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Mica a știut de acum un an că boala necruţătoare îi macină ficatul, dar şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui, nici măcar părinților sau prietenilor apropiaţi, scrie ziarul Libertatea.



În luna ianuarie, ea a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, acela fiind și momentul în care păriții au aflat cât de grav bolnavă este fiica lor.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Potrivit Libertatea, munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatea tinerei.
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod