Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Mica

Prinţesa blondă de la Abracadabra a murit după o lungă suferinţă. Tatăl fetei, Toni Niculescu, a ieşit disperat din Sala de Terapie Intensivă, şi, îngenuncheat de durere, şi-a plâns copilul pierdut.
Cu doar o oră înainte ca inima Micai să înceteze să mai bată, tatăl ei a venit la spital, cu un bagaj făcut special pentru ea, dar şi cu mai multe medicamente pe care el le ia că să depăşească mai uşor acest moment dureros, relatează cancan.ro.

Fără să-şi imagineze că va fi ultima oară când va discuta cu ea, tatăl prinţesei blonde a mângâiat-o pe cap şi i-a spus: "Te iubesc, frumoasa mea! Prinţul a venit să te ia în braţe."

Copleşit de durere, Toni Niculescu a ieşit de la Terapie Intensivă şi l-a trimis pe fostul coleg al Micai din Abracadabra, Ducu Ion, s-o vadă pe fată, iar apoi l-a ţinut strâns în braţe pe unul dintre prietenii ei, în timp ce plângea în hohote.

Mica a fost diagnosticată cu ciroză în fază avansată şi a fost internată la spitalul Fundeni.
După investigaţii, medicii nu i-au dat multe şanse de supravieţuire, boala fiind în fază terminală, astfel că varianta transplantului de ficat nu mai putea fi luată în considerare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Viorica pe 16 Mar 2013, 10:51
    Dumnezeu s-o ierte!

    Dumnezeu s-o ierte! Pacat de ea, de tineretea, de talentul ei. Respect pentru munca ei. Eu cred ca nu-i corect ca Dumnezeu sa-i ia la El pe cei mai buni, mai destepti, mai generosi dintre noi. Nu ar fi mai corect sa-i lase cat mai mult timp pe PAMANT, asa ca ei sa poata avea timp mai mult, sa incerce sa schimbe Lumea in bine? De ce nu-i ia la El pe cei rai, invidiosi, prosti, mincinosi, intriganti, parsivi, pe care sa incerce sa-i indrepte acolo sus? Sincere condoleante familiei indoliate, prietenilor, tuturor celor care au cunoscut-o, au apreciat-o si au iubit-o pe Mica.

    0
    0

  • Elena pe 15 Mar 2013, 19:08
    Dumnezeu s-o ierte !......

    ....intrucat asa se spune pana la Parastasul de 6 saptamani! Pacat,,,,Mare pacat ! Ce sa mai spui, aici, cand te simti doborat sufleteste, gandind ca "o FLOARE in floarea varstei " s-a prapadit? Respect si onoare pentru tot ce a creat ea in echipa "A", dar, mai ales, pentru cele doctorate luate in strainatate! Ce sa mai scriu? Nu mai am cuvinte! Doamne, iart-o! Elena & familia

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod