David Arquette a devenit tată pentru a doua oară

Actorul american a devenit tată pentru a doua oară, după ce iubita sa, Christina McLarty, a născut un băieţel - care se va numi Charlie West - luni, la Los Angeles.

"Mama, tatăl şi bebeluşul sunt bine", a declarat agentul de presă al actorului pentru revista People, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

David Arquette şi Christina McLarty, fost reporter de televiziune, au o relaţie care a început în vara anului 2011. Deşi s-au despărţit la jumătatea anului 2012 din cauza faptului că aveau o relaţie la distanţă, cei doi s-au împăcat foarte repede şi au decis să se mute împreună.



Actorul mai are un copil - o fetiţă în vârstă de nouă ani, Coco - din căsătoria cu actriţa Courteney Cox, de care a divorţat în 2011.

David Arquette, născut la 8 septembrie 1971, este un actor, regizor, producător şi scenarist american din familia de actori Arquette.

El a devenit cunoscut la sfârşitul anilor '90, după ce a jucat în câteva filme, dintre care se remarcă cele patru producţii din seria "Scream". De atunci, a jucat şi în câteva seriale de televiziune, inclusiv serialul "In case of Emergency", notează Mediafax.

Pe lângă activitatea sa de actor, David Arquette a încercat şi cariera de wrestler profesionist, în anul 2000 intrând în competiţia "World Championship Wrestling", unde a câştigat chiar o centură la categoria grea.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod