Dana Nălbaru, poză amuzantă cu burtica de gravidă

Dana Nălbaru, Dragoş Bucur şi fiica lor sunt o familie fericită

 
"Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcină. Mai avem ceva drum de parcurs, ştiu că urmează o perioadă foarte frumoasă şi o aşteptăm cu nerăbdare. Eu şi toţi cei dragi mie. Burtica mea se vede deja şi lucrul asta mă miră foarte tare pentru că-mi amintesc că atunci când eram însărcinată cu Sofia abia la cinci luni a început să se vadă. De altfel, totul e diferit... de la felul în care mă simt din punct de vedere fizic, până la felul în care privesc perioada de după naştere", a mărturisit ea.

"În perioada care urmează mă ocup de proiectul cu cântece şi poveşti pentru copii (nu am scris încă nimic despre asta, ştiu), de Sofia şi de mine.

Nu neapărat în ordinea asta. :) Ar fi multe de scris şi despre sarcină, şi despre toate lucrurile pe care le fac şi le simt dar unele vreau să rămână ale mele şi ale familiei mele. Primesc veşti de la cei care citesc ceea ce scriu eu din când în când aici şi care mă roagă să spun mai multe, mai des şi recunosc că sunt tentată uneori să dezvălui tot, dar îmi amintesc repede că nu toţi oamenii sunt bine intenţionaţi", a adăugat Dana Nălbaru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod