Cupa Danone la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Cupa Danone la Bucuresti

Cupa Danone va avea loc in weekend, 24-25 mai, la Bucuresti, pe stadionul sintetic al complexului Dinamo. La eveniment va participa Miodrag Belodedici.

Cupa Danone este cea mai importanta competitie fotbalistica pentru copii cu varste intre 10 si 12 ani, sustinuta de FIFA, si este organizata de noua ani de grupul Danone in 40 de tari.

In Romania, Cupa Danone a ajuns la a opta editie si este realizata sub egida Federatiei Romane de Fotbal si Ministerului Educatiei si Cercetarii, parteneri traditionali.
Campionatul se desfasoara in Timisoara, Constanta, Bucuresti si Cluj Napoca, intre 10 mai si 7 iunie, sub motto-ul "Crede in visul tau!".

Echipele castigatoare se vor reuni la Cluj Napoca pe 7 iunie pentru finala nationala. Marea castigatoare va reprezenta Romania la turneul final din luna septembrie de la Paris, unde il va intalni pe Zinedine Zidane, patronul spiritual al competitiei, si va merge la Disneyland.

Prima etapa a competitiei a avut loc pe 10 mai la Timisoara, fiind castigata de echipa Liceului Sportiv Banatul.
A doua etapa din Cupa Danone 2008, din Constanta, a fost castigata de echipa Scolii Generale nr 12.

Sambata 24 mai, si duminica, 25 mai, pe stadionul sintetic Dinamo Bucuresti sunt asteptati incepand cu ora 10:00 atat concurentii, cat si sustinatorii lor - colegi, prieteni, parinti etc, pentru care se vor organiza numeroase concursuri cu premii: cea mai activa galerie, concurs de tras la poarta pentru tatici si chiar pentru mamici, tombole. Miodrag Belodedici va fi si el prezent sa ii incurajeze pe micii fotbalisti.

Anul trecut, la etapa din Bucuresti a Cupei Danone s-au inscris 560 de jucatori din 40 de scoli.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod