Valentina Pelinel - de neintrecut la stilul de vedeta

Facebook Twitter Comenteaza
Valentina Pelinel - de neintrecut la stilul de vedeta

Valentina Pelinel va vorbi despre stilul sau vestimentar, duminica, 25 mai, incepand cu orele 13:30 la J'adore TV la Romantica. Lavinia Vidrean va modera din nou o partida de cumparaturi dintre doua tinere pasionate de shopping. Doua concurente de categorie grea se vor intrece la cheltuit. Miza este una atractiva: cumparaturi in valoare de 700 lei oferite de revista J`adore.

In editia din aceasta duminica, la J'adore TV, telespectatoarele Romantica o vor putea urmari la rubrica "Stil de vedeta" pe Valentina Pelinel si vor afla ce pot face pentru a obtine un stil asemanator cu al ei.
Valentina i-a marturisit Laviniei, moderatoarea emisiunii "J`adore TV", ca este foarte norocoasa, deoarece politicianul Cristian Boureanu este un sot model. O insoteste la cumparaturi, intotdeauna are rabdare si asteapta ca Valentina sa aleaga piesa vestimentara preferata. De altfel, Valentina a povestit cu mandrie ca, nu de putine ori, Cristi a fost consilierul ei, parerea lui fiind importanta pentru decizia finala. Cele doua concurente antrenate in competitie vor trebui sa ii propuna Valentinei cate o tinuta.
In final, cea mai buna va castiga.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod