Cristi, ocol de 400 km pentru o vacanta de 5 stele

Facebook Twitter Comenteaza
Cristi, ocol de 400 km pentru o vacanta de 5 stele

Cristi de la Haiducii si-a luat 10 zile de vacanta binemeritata si a vrut ca si destinatie de vacanta statiunea Constantin si Elena din Bulgaria, unde a ales o locatie de 5 stele pentru a se relaxa.

Din pacate, inca de la inceput, vacanta haiducului a fost umbrita de dezorganizarea creata de lucrarile de reabilitare a unui pod de pe taramul bulgaresc.

Pentru ca era santier in lucru la podul pe care trebuia sa treaca pentru a ajunge la Varna, iar indicatoarele de ocolire lipseau cu desavarsire, cantaretul si-a activat sistemul de navigatie pe care il folosise cu succes si in Germania si Austria, fara sa aiba habar ca sistemul de navigatie bulgaresc este plin de erori de functionare si pozitionare.


Astfel ca haiducul Cristi s-a trezit dupa 400 de km de sofat, pe o ulita numita "Varna" din centrul Bulgariei si nicidecum in localitatea Varna. A reusit pana la urma sa gaseasca drumul cel bun catre statiunea dorita, unde a profitat din plin de cele 5 stele ale hotelului, pentru care a platit cateva mii de euro.

Cantaretul a fost nevoit totusi sa-si intrerupa vacanta pentru 2 zile, timp in care s-a deplasat in Romania pentru a onora trei contracte ce au fost semnate dupa ce isi programase vacanta.
Dupa un tur de forta, Varna - Maramures - Bucuresti - Varna, Cristi si-a reluat vacanta petrecand cateva zile de liniste in cea mai veche statiune de pe litoralul bulgaresc.

"In vacanta e mai greu sa te enervezi, asa ca un ocol de 400 de km il iei drept o oportunitate de a admira peisajele", ne-a declarat amuzat Cristi. "Interesant e ca asa am apucat sa vad si orasul Targoviste din Bulgaria, despre care nici macar nu stiam pana atunci ca exista si la ei. Oricum, nu mai conteaza unde mergi, atata timp cat esti alaturi de cei dragi", a adaugat cantaretul care, gentleman ca de obicei, a dorit sa pastreze secretul asupra companiei feminine pe care a avut-o in aceasta vacanta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod