Adrian Bucur, in vacanta pe Coasta de Azur

Facebook Twitter Comenteaza
Adrian Bucur, in vacanta pe Coasta de Azur

Adrian Bucur, prezentatorul stirilor Focus Plus de la Prima TV, a petrecut doua saptamani de vis in Provance si pe Coasta de Azur. Stiristul a fost profund impresionat de peisajele feerice din Provence, de targurile mestesugaresti si de inconfundabilul parfum de lavanda.

"Saint Tropez e ca o bijuterie de la inceput de secol. Statiunea consacrata de Brigitte Bardot si celebrul "jandarm" Louis de Funes e mai ceva ca in filme. Are sarm, e sic, dar din pacate, prea turistica", spune carismaticul prezentator.

In drum spre Nisa, Adrian Bucur nu a ratat ocazia de a vizita principatul Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume.

"Atata lux pe metru patrat nu vezi nicaieri in alta parte! Daca aveti ocazia sa ajungeti in Monaco, nu ezitati sa vizitati Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo", ne recomanda Adrian Bucur.

Pe parcursul vacantei petrecute pe Coasta de Azur, stiristul a incercat multe din specialitatile bucatariei franceze. "Le midi" ofera gurmanzilor mancaruri insolite, picante si delicioase. In toate localitatile costiere se fac salate de fructe de mare si crustacee, antreuri multe si variate.


Stiristul recomanda Coasta de Azur ca destinatie, tuturor celor care isi doresc o vacanta iesita din tipare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod