Livia Dila in prima si ultima vacanta fara Maria-Sophia

Facebook Twitter Comenteaza
Livia Dila in prima si ultima vacanta fara Maria-Sophia

Vacanta sotilor Livia Dila - Cristi Giumerca, din aceasta vara, a fost una cat se poate de diferita fata de cea de anii trecuti,  cand nu erau parinti. S-au hotarat cu greu sa plece fara fiica lor, Maria - Sophia. "Am incercat sa nu plecam prea departe, am mers cu masina, pentru ca eu am tot amanat vacanta, pana am facut sondaje printre toate mamicile pe care le cunosteam. Toate mi-au spus ca e mai bine sa plecam fara ea, sa n-o chinuim, caci este prea mica iar noi trebuie sa venim odihniti. Am suportat destul de bine, am sunat acasa in fiecare zi si incercam sa prindem sunetele Mariei, sa-i auzim vocea, sa vedem daca e bine, daca a mancat... De fiecare data, insa, cand auzeam un copil plangand, mi se facea un dor sfasietor de ea... Cand ne-am intors, ne-a recunoscut imediat, vroia in brate la fiecare dintre noi, nu stia cum sa stea mai aproape de noi, ne-am bucurat impreuna toti trei, a fost nemaipomenit de impresionant!" spune Livia.

La propunerea lui  Cristi, si-au inceput vacanta  cu o vizita la Targu-Jiu unde au admirat minunatele operele lui Brancusi."A fost una dintre rarele surprize nemaipomenit de placute. Parcul in care se afla este cu adevarat un loc european, ingrijit cu gust, asa cum nu vezi nicaieri in Romania, nici in Bucuresti. Felicitari primariei de acolo! Am fost si la Horezu, de unde ne-am intors cu ceramica de o mare frumusete", declara vedeta B1.

Apoi au fost cateva zile la Milano, au luat pranzul intr-o zi la Venetia si au mai mers inca o data cu vaporetto pentru un tur pe Canal Grande.

In final, au mers cateva zile in Croatia, in statiunea pe care agentiile romanesti o numesc Pola. Au fost cu adevarat impresionati de aceasta tara: "Pe plaja exista mici golfulete, cu vegetatie montana, care nu au nisip, ci pietre calcaroase. Turistii erau de o civilizatie rar intalnita. Nu era muzica pe plaja, nici un fel de comerciant ambulant, nimeni nu vorbea tare, copiii nu deranjau si nu erau galagiosi, desi era destul de aglomerat, fiecare respecta o anumita distanta si nu aveai impresia ca cineva se baga in sufletul tau. Aproape toata lumea citea cate o carte, in diferite limbi: italiana, germana, franceza, etc. Apa era cristalina, albastra-verde, dar destul de adanca. Am vazut si Zagreb-ul, care este un oras foarte cochet, occidental. Acolo ne-a prins o ploaie cu grindina, din senin, care a continuat pret de o ora cu o perdea deasa de apa, revarsata din belsug... Noroc ca eram pregatiti, iar mie imi place cand ploua...".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod