Copiii care dormeau cu Michael aveau voie sa consume alcool

27 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Copiii care dormeau cu Michael aveau voie sa consume alcool

O fosta angajata a lui Michael Jackson a facut dezvaluiri socante in ceea ce priveste vizitele unor copii la Neverland. Angajata sustine ca megastarul le permitea copiilor sa consume atat de mult alcool incat vomitau pe covor, informeaza femalefirst.co.uk.

Dwayne Swingler, care a fost angajata de Michael pentru a administra Neverland-ul, sustine ca acesta era atat de drogat cu medicamentele prescrise de medicii sai incat obisnuia sa adoarma, timp in care copiii invitati consumau bauturi alcoolice din barul pe care starul il avea in dormitor.

Swingler declarat ca cei mici se imbatau atat de tare incat vomitau apoi pe covorul din camera privata a lui Michael, in timp ce acesta era "inconstient".

Angajata mai declara ca numai anumiti copii aveau voie sa intre in dormitorul starului, acestia numarandu-se printre favoritii lui.

"Numai unii dintre copii aveau voie sa stea in patul lui Michael.
Acestia aveau voie pe rand, prin rotatie sticta, sa stea noaptea in pat langa el", declara Dwayne Swingler. Intre cinci si sapte copii, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani veneau regulat la Michael.

"Michael era ametit in cea mai mare parte a timpului, asa ca de multe ori adormea, in timp ce copiii beau ceea ce el numea 'Sucul lui Isus' si petreceau toata noaptea in camera lui. Aveau la dispozitie bere si vin alb sau rosu din barul care se afla in dormitor. Cei mici se imbatau atat de tare incat li se facea rau si vomitau.
A doua zi dimineata trebuia sa trimit pe cineva sa curete covorul".

Angajata declara ca nu le putea spune nimic copiilor pentru ca ei erau "la conducere". Aceasta a adaugat "Copiii erau 'sefii' nostri. Adica nu le puteam spune 'Hei, pune vinul la loc!". Ei erau la conducere".

Sursa foto: hitsville.org



Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod