Monsterpod, trepied fara... picioare

Monsterpod este un suport pentru camera ta foto asa cum n-ai mai vazut pana acum. Nu-i putem spune trepied, pentru ca nu are trei picioare; de fapt, nu are picioare deloc.
Monsterpod este un suport pentru camera ta foto asa cum n-ai mai vazut pana acum. Nu-i putem spune trepied, pentru ca nu are trei picioare; de fapt, nu are picioare deloc. Face, insa, treaba unui trepied, in sensul ca il poti lipi pe aproape orice suprafata, unde va sta cuminte intre unu si zece minute.
If there were a tripod equivalent to the hoverboard, the Monsterpod would be it.

Coborat dintr-un film SF, Monsterpod este realizat dintr-un material vascos si elastic, pe baza de polimeri, si a fost testat pe sute de suprafete posibile: pereti din caramida, copaci, marmura, ciment, otel, garduri de sarma, stalpi metalici, sticla, cu susul in jos, pe caldura, pe frig, pe mobila si pe masini.
Monsterpod se lipeste pe mai bine de 1.000 de tipuri de suprafete.

Pentru a fi sigura ca nu se intampla vreun accident, trebuie sa te asiguri ca aparatul tau foto nu cantareste mai mult de 560 de grame - aceasta este greutatea maxima pe care Monsterpod o poate sustine, cat e el de "monstru".

Camera se insurubeaza pe suport, dupa care Monsterpod se lipeste pe suprafata dorita sau pe un alt obiect, pozitie in care va ramane intre 60 de secunde si 10 minute (sau chiar mai mult, in functie de tipul suprafetei pe care-l lipesti).
Cand ai terminat, il dezlipesti si il speli cu apa si gata, e ca nou!

Monsterpod costa 30 de dolari, dar deocamdata il poti cumpara doar de pe site-ul http://photojojo.com/store/awesomeness/monsterpod-mini-tripod, iar transportul te costa inca o data pe-atat. In total, 60 de dolari pentru cel mai neobisnuit "trepied fara picioare" de pe piata sau 110 dolari pentru trei bucati (ocazie cu care poti face cadou doua dintre ele).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod