Coperta din Time, parodiată de un star american - FOTO

Imaginea din revista Time, în care apare o femeie ce îşi alăptează copilul de patru ani, a devenit subiect de parodie.

Imaginea din revista Time, în care apare o femeie ce îşi alăptează copilul de patru ani, a devenit subiect de parodie.

Un cunoscut actor american, Jason Biggs, celebru pentru rolurile din seria "Plăcinta Americană"/"American Pie", s-a gândit să parodieze coperta din Time, postându-şi "creaţia" pe contul său de Twitter, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

În fotografie, Biggs apare în genunchi pe un scaun şi cu sânul soţiei sale în gură, în timp ce consoarta lui Biggs pozează la fel ca mama băiatului, Jamie Lynne Grumet. Actorul Jason Biggs a postat imaginea pe Twitter cu titlul "Eşti soţie îndeajuns?", aluzie la titlul coperţii din Time: "Eşti mamă îndeajuns?".

Pe coperta numărului din luna mai al publicaţiei americane, Jamie Lynne Grumet apare stând în picioare, la fel ca şi fiul său care se foloseşte şi de un scaun, când îl alăptează pe acesta.

Lynne Grumet are 26 de ani şi susţine cauza "ataşarea părintească". Printre altele, "ataşare părintească" include alăptatul până la o vârstă mult mai mare decât cea recomandată de experţi, adică şase luni-un an. De asemenea, cauza susţine dreptul părinţilor de a dormi cu copiii în acelaşi pat, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod