Concurs eva.ro: Votează cele mai tari maşini pentru femei, lansate în 2011!

Automarket.ro îți oferă super premii de 5.000 euro

Știm că îți place să conduci, să te strecori prin jungla urbană cu mașinuța ta agilă și vioaie și să ocolești toate obstacolele neașteptate pe care mașinile bărbaților, oricâtă forță ar inspira ele, n-au cum să le depășească. Pentru că sunt prea "musculoase", prea mari, și nu sunt la fel de agile ca "felinele" care "vânează" orice loc de parcare.

Mașinile pentru femei sunt o rasă specială, cu pedigree deosebit. Au feeling, sunt fâșnețe și sunt ideale pentru o ședință instant de machiaj la semafor, până apare verdele.

O femeie arată bine la volan doar în mașinuțele care înveselesc strada și care își găsesc ușor un loc al lor. Adică aproape oriunde. Și mai au un maaare merit: îți pot aduce un premiu, indiferent dacă șofezi sau nu!

Tot ce trebuie să faci este să intri pe Facebook și să te înscrii în concursul Autovot 2012, organizat de automarket.ro și eva.ro, votând top 3 mașini pentru femei, lansate în România în 2011.

Alege trei mașini, în ordinea în care crezi că vor fi acestea desemnate, și dacă ai fost inspirată, poți câștiga unul dintre premiile utile și simpatice:


Premiul 1:
un set format din 3 produse din noua gamă cu keratina (Care Line Keratin Smoothing)+ 1 Fixativ nutritive + 1 spumă nutritive + 1 voucher pentru următoarele servicii: 1 tratament restructurant cu keratină + coafat, 1 manichiură şi pedichiură semipermanentă + 1 tratament facial revitalizant

Premiul 2:
un set format din 3 produse din noua gamă cu keratină (Care Line Keratin Smoothing)+ 1 manichiura şi pedichiură semipermanentă

Premiul 3:
un set format din 3 produse pentru îngrijirea mâinilor, de la Professionails


Premiile sunt oferite de keune.ro.

Concursul se va desfășura în perioada 26 ianuarie - 12 februarie 2012, iar premiile și regulamentul de desfășurare sunt prezentate pe pagina de Facebook a concursului Autovot 2012.

 

Intră în concurs și votează maşina anului pentru femei!

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIHAITZA29 pe 7 Feb 2012, 18:58
    concurs

    am ales 3 masini super frumoase

    0
    0

  • ramonapitic pe 30 Ian 2012, 14:20
    concurs

    cele trei masini alese de mine sunt absolut superbe

    0
    0

  • BB3491687 pe 28 Ian 2012, 09:25
    concurs

    Cele trei masini pe care le-am ales,cu siguranta ca fac parte din preferintele multor femei.

    0
    0

  • dora pe 27 Ian 2012, 13:38
    asa e

    prima mea masina a fost un Tico. si acum mai plang dupa ea. in aglomeratia din oras nu m-a lasat niciodata la greu. iar iarna nu am ramas niciodata inzapezita cu ea - bun, exceptand momentul cand am intrat cu rotile din fata intr-un sant de scurgere de pe marginea drumului, pt. ca era acopierit cu zapada si nu l-am vazut, dar s-a rezolvat fff repede: a venit un tip si i-a ridicat botul si am plecat in nici 5 minute! asa ca da! votez masinile mici si fasnete.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod