Come as YOU are - muzica, arta si moda

Sambata, 12 mai, incepand cu orele 12:00, va avea loc la Insitutul Francez din Bucuressti, Come as YOU are, primul eveniment care imbina perfect moda, arta si muzica.
Sambata, 12 mai, incepand cu orele 12:00, va avea loc la Insitutul Francez din Bucuresti Come as YOU are, primul eveniment care imbina perfect moda, arta si muzica.

Peste 25 de designeri romani isi vor expune creatiile, spre vanzare, pentru toti cei doritori sa-si pregateasca garderoba pentru sezonul cald.

Evenimentul, aflat la prima editie, s-a oferit sa sprijine Aociatia HHC -Hope and Homes for Children- organizatie nonguvernamentala, a carui obiectiv este înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului, cu un sistem bazat pe conceptul familial.

In sprijinul acestei asociatii, vin si vedetele Digi TV, care vor pune spre vanzare cateva tinute, banii stransi fiind donati in acest scop.

Am pregatit si o tombola cu premii din ora in ora, oferite de partenerii nostri Vichy, Durex, Kameea, Nomasvello, Bcombio, YVY Bags.
Premiul surpriza va fi oferit de www.extremezone.ro: Bungee Jumping!

In incheierea programului, incepand cu orele 20:00, cei de la Moonlight Breackfast vor sustine un concert pentru toti cei prezenti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod