Noul parfum Very Irresistible Givenchy !

Spiritul de aventura care ii leaga pe Liv Tyler si casa Givenchy, a dus la continuarea in acelasi stil imprevizibil si exaltant, prin lansarea noului Very Irrésistible Givenchy Electric Rose.
Spiritul de aventura care ii leaga pe Liv Tyler si casa Givenchy, a dus la continuarea  in acelasi stil imprevizibil si exaltant, prin lansarea noului Very Irrésistible Givenchy Electric Rose.

Un trandafir luminos


In intregime pregatit pentru apa de toaleta Electric Rose, aromata si florala, emblematicul acord de trandafir al parfumului Very Irrésistible Givenchy pluteste intr-un amestec de forta si delictatete, printr-o intalnire magnetica de note complementare. Tonalitatea picanta, cu aroma de coacaze, este intetita de intensitatea vie a notelor sucului natural de lamaie si a combinatiei de busuioc si verbina.  Un iz electrizant de anason este dezmierdat de atingerea tandra a  unei violete, pufoase si carnale.
Acordurile de lemn de cedru sulfuros aduc o nota finala vibranta ce caracterizeaza luminozitatea evanescenta a notelor perlate de mosc.

Un design electrizant, energic


Pentru a defini cat mai bine natura Electric Rose, sticla deja celebra, a parfumului Very Irrésistible Givenchy reflecta o nuantare superba de transparenta si de un alb pur.  Intr-un amestec de feminitate si o atitudine rock, un motiv decorativ ultra-modern de trandafiri argintii electrizeaza sticla radianta, ultra-senzuala la atingere.  Cutia, pe un fundal de un alb lucios, imaculat, este impregnata cu diverse forme de trandafiri argintii, cu tepi provocatori. Literele roz ce alcatuiesc numele parfumului contrasteaza cu fundalul alb monocrom, care atrage privirea asemenea luminii de neon.


Fiecare cutie de parfum va contine un card pentru a descarca versiunea melodiei  Need You Tonight cantata de Liv Tyler.  Melodia se descarca in format MP3. Noul parfum se gaseste in  parfumeriile  Sephora, Douglas, Marrionaud, B&B Collection. Pret: 257 lei 50 ml;  312 lei 75 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod