MasterChef, proba desertului: rușine în bucătărie - VIDEO

Concurenţii au avut la dispoziţie o cutie cu diverse alimente din care au fost nevoiţi să gătească prăjituri delicioase şi frumoase. Din nefericire, mulţi au dat greş.

Concurenţii au avut la dispoziţie o cutie cu diverse alimente din care au fost nevoiţi să gătească prăjituri delicioase şi frumoase. Din nefericire, mulţi au dat greş.

Scortişoară, lapte, pişcoturi, glucoză lichidă, marţipan, bomboane de decor, amidon, cajun, ciocolată albă şi ciocolată neagră, făină albă şi făină neagră, praf de copt, zahăr vanilat, esenţă de rom şi de vanilie, lămâi, portocale, ouă, fructe uscate, cacao, mascarpone, coniac, lichior, mix de fructe de pădure proaspete, mentă, zahăr alb şi zahăr brun, zahăr pudră, miere, margarină, foietaj de aluat şi foi de plăcintă, fulgi de migdale, smântână lichidă, cafea instant, batoane de vanilie şi drojdie.

Asta au primit concurenţii în cutia surprizelor, la Masterchef.

"Panică totală", a spus Simona după ce a văzut ingredientele. "Ideile veneau una după alta şi mă gândeam: oau, ce greu e", a adăugat ea.

Doar 60 de minute au avut la dispoziţie pentru a "lega" toate ingredientele enumerate mai sus, într-un preparat dulce şi delicios.

"Asta e probă de domnişoare. Este momentul în care eu încep să plang", crede Bogdan Lupoiu. "Dezastru lichid.
O dezamăgire totală"
, i-au catalogat chefii preparatul.

"Ce aţi făcut voi din bucătaria MasterChef, pentru mine este o ruşine. Pe mine mă dezgustă, sincer", a spus Chef Florin la finalul probei.

Urmărește aici proba desertului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod