Centrului Sanatatii Pielii 2008 - peste 3200 de vizitatori

Facebook Twitter Comenteaza
Centrului Sanatatii Pielii 2008 - peste 3200 de vizitatori

La finalul celei de-a treia editii a Centrului Sanatatii Pielii organizat de Laboratoarele Vichy in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, zilnic peste 190 de persoane au fost consultate gratuit de catre medicii dermatologi.

Campania initiata de Laboratoarele Vichy in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, ce are ca scop educarea si informarea publicului privind importanta protectiei si ingrijirii adecvate a tenului, a inregistrat in Romania si in acest an un real succes. Daca in anul 2007 peste 2400 de persoane au fost diagnoticate in cele 3 saptamani ale Centrului Sanatatii Pielii, anul acesta peste 1000 de vizitatori au beneficiat gratuit de o consultatie dermatologica personalizata chiar din prima saptamana a Centrului.
La finalul campaniei de anul acesta - ce a durat 2 saptamani - peste 3200 vizitatori au beneficiat de un diagnostic personalizat al tenului si au aflat care este modalitatea optima de ingrijire a acestuia.

Concluziile medicilor dermatologi dupa prima saptamana indica faptul ca inca mai exista persoane care nu stiu de existenta unor creme speciale de protectie impotriva efectelor nocive ale soarelui. Multe dintre femeile care au vizitat Centrul Sanatatii Pielii in prima saptamana nu isi cunosc tipul tenului, confundandu-l cu nivelul de hidratate.
In primele zile de la deschidere majoritatea vizitatorilor au fost persoane de peste 50 de ani, media de varsta incepand insa sa scada pe parcursul actiunii, numarul tinerilor si a adolescentilor interesati sa afle mai multe despre pielea lor fiind majoritar pana la finalul actiunii.

Pentru cei care nu au ajuns pana la data de 3 iulie 2008 in Piata Unirii la Centrul Sanatatii Pielii, Laboratoarele Vichy au pregatit un nou punct de diagnosticare gratuita in Mall Vitan in perioada 5 iulie - 5 august, intre orele 15:00- 21:00 de luni pana vineri si in weekend intre orele 12:30- 21:30.
Standul va fi amplasat la intrarea dinspre Calea Vitan. Aici persoanele preocupate de sanatatea pielii si interesate sa afle informatii despre nevoile tipului lor de ten vor beneficia de un diagnostic personalizat si consiliere gratuita din partea profesionistilor Laboratoarelor Vichy.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod