"Cafeneaua" de weekend

O comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime...
O comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

O bufonada amara, de altitudine dramatica, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

O radiografie a efemerei noastre treceri pamantene si o sala ce rasuna de aplauze si mult dupa incheierea reprezentatiei.

Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.
(Horatiu Malaele)

Distributia:

  • Louise - Dana Dogaru
  • Janet - Emilia Popescu
  • Wally - Horatiu Malaele

Regia: Horatiu Malaele
Scenografia: Mihai Madescu, Nina Brumusila

"Cafeneaua" de Sam Bobrik & Ron Clark
Sambata, 5 iulie, ora 19.00
Teatrul Bulandra - Sala Izvor (Str. Schitu Magureanu nr. 1)
Durata spectacolului: 1h 45min, fara pauza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod