Cei mai buni jucatori de squash au fost desemnati la Bucuresti

de Iulian Ioncea, 15 Septembrie 2014

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de squash la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa: Romania PSA International 2014 și Cupa Wilson Aerosquash, iar duminica, 14 septembrie au fost desemnati cei mai buni jucatori de squash.

Francezul Demont Geoffrey a ocupat locul 1 pe podiumul de la PSA International Romania dupa un meci echilibrat cu castigatorul de anul trecut al prestigiosului turneu. Evenimentul a adunat 28 de jucători de squash de talie mondială care au ajuns la Bucuresti pentru cea mai importanta competiție internaționala de squash organizata in România. Premiile puse in joc au fost în valoare de 5000 de dolari.
 
Castigatorul concursului național de squash – Cupa Wilson Aerosquash este Vasile Hapun care, in ciuda varstei de numai 19 ani, domina squash-ul romanesc de doi ani, iar pe primul loc la Divizia Fete GSP s-a clasat Andra Petrica.

Lupta a fost apriga si in randul vedetelor care s-au duelat in cadrul mai multor meciuri demonstrative de squash: Adela Popescu, Radu Valcan, Rita Muresan, Catalin Morosanu, Razvan Ciobanu, Vika Jigulina, Serban Copot, Vlad Huidu, Nadina Campean, Maria Linda, Diana Munteanu, Anamaria Stancu, Octavia Geamănu, cu totii antrenati de Valentin Butnaru, prezentatorul “Observatorului matinal” de la Antena 1, pasionat de squash.“Nu ca ar fi ea mai buna decat mine, doar ca eu am fost un gentleman, am lasat-o sa castige”, a spus Catalin Morosanu dupa meciul cu Rita Muresan.

“A pierdut cu stil”, a raspuns Rita Muresan despre campionul de K1 si adversarul ei de la meciul demonstrativ de squash.

 “Radu e mai bun ca mine, dar elegant cum il stiu m-a lasat sa castig. Am transpirat foarte tare si ne-am dat seama abia la final pentru ca am fost foarte concentrati la joc. Cu siguranta vom continua sa practicam squash si daca ne tinem de treaba, la anul poate participam la o competitie de neprofesionisti”
, spune Adela Popescu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod