Theo Rose: “Nu mi-e frica si stiu ca ma voi descurca!”

Astazi a fost prima zi de scoala si pentru Theo Rose, coprezentatoarea show-ului “KIDSing”, de la Kanal D. Vedeta este eleva in clasa a XII-a, in cadrul Liceului “Dinu Lipatti”, din Bucuresti. Theo Rose a spus ca este constienta ca anul acesta va fi unul dificil, fiind fata in fata cu examenul maturitatii, dar este sigura ca va lua o nota mare la Bacalaureat.
“Am emotii pentru noul an scolar. Poate fiindca sunt constienta de faptul ca va fi mult mai greu si ca va trebui sa trag tare in acest ultim an de liceu, mai ales ca ma voi imparti intre scoala, platourile de filmare “KIDSing” si studioul de inregistrari. Ma asteapta Bacalaureatul pe care vreau sa-l tratez cu cea mai mare seriozitate. Nu mi-e frica si stiu ca ma voi descurca. Toti care au trecut prin emotiile Bac-ului imi spun ca nu e chiar atat de greu, insa am asteptari mari de la mine; mi-am propus sa iau o nota mare”, a spus vedeta Kanal D.

Pe Theo Rose o puteti urmari, alaturi de Dan Bordeianu, in fiecare miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, prezentand show-ul „KIDSing”, un format international de succes si unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor.
“KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță.
15 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod