Ce vrea să devină fata lui Tom Cruise când va fi mare

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2012
Fetiţa în vârstă de şase ani a actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise a spus ce îşi doreşte să devină când va creşte, potrivit unei surse apropiate celor doi americani.

Suri Cruise a spus că vrea să devină gimnastă, după ce a participat în calitate de spectatoare la Jocurile Olimpice de anul acesta, de la Londra, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Micuţa Suri a fost impresionată în mod deosebit de medaliata cu aur Gabby Douglas la gimnastică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, aşa că s-a decis să păşească pe urmele campioanei.

"Suri este înnebunită după Gabby şi după întreaga echipă de gimnastică a Statelor Unite.

A uitat de actorie şi de modelling şi a spus că vrea să devină olimpică.
S-a lăsat prinsă de febra gimnasticii şi, de mai bine de o lună, ia lecţii de la Chelsea Piers, o apropiată a lui Kate. Antrenoarea le-a spus lui Kate şi lui Tom că fiica lor este potrivită pentru acest sport şi are potenţial"
, a declarat sursa pentru publicaţia National Enquirer.

Aceeaşi persoană a mai precizat că părinţii actori s-au declarat uşuraţi că fiica lor nu doreşte să îi urmeze în ceea ce priveşte cariera.

În ciuda divorţului lor tensionat, Tom şi Katie au găsit un numitor comun în ceea ce priveşte educaţia lui Suri.
"Sunt mulţumiţi că aceasta se îndreaptă către o altă carieră decât aceea de actriţă şi o încurajează în acest sens", a mai spus apropiatul celor doi.

Foto:  Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod