Casa de moda Burberry a sprijinit lansarea filmului “Mandela: Long Way to Freedom”

Casa de moda Burberry a sprijinit lansarea filmului “Mandela: Long Way to Freedom”, eveniment care a avut loc la New York si a fost gazduit de trupa U2, Anna Wintour, actrita Naomi Harris, Idris Elba (actorul care l-a interpretat pe Nelson Mandela in film), Bob&Harvey Weinstein.
“Acest film spune povestea unei  legende mondiale. Distributia fiind in mare parte britanica, nu putea exista un brand mai potrivit care sa sustina acest film la debutul sau”, a spus Harvey Weinstein, cunoscut producator american de filme.

La eveniment au participat peste 800 de invitati, printre care Zenani Mandela (nepoata regretatului Nelson Mandela), scriitorul Salman Rushdie, Olivia Palermo, Genevieve Jones, top modelul Helena Christensen si Chanel Iman.  Acesta a avut loc cu cateva zile inainte de moartea regretatului Nelson Mandela, fostul preşedinte sud-african care a încetat din viaţă la vârsta de 95 de ani.

Burberry a sustinut si lansarea globala a acestui film care a avut loc in luna septembrie la Festivalul de Film de la Toronto, precum si premiera care a avut loc in Los Angeles.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod