Vedetele Stelei fac shopping pentru sărbători

Vedetele Stelei, Alexandru Bourceanu, Ciprian Tătărușanu, Lukasz Szukala, Gabriel Iancu, Adrian Popa și Andrei Prepeliță, au avut parte ieri, de Sfântul Nicolae, de o sesiune de shopping pentru sărbători în magazinul BIGOTTI din AFI Palace Cotroceni, cât și de o întâlnire cu fanii pentru autografe și fotografii.

Jucătorii și-au ales modele personalizate pentru cămăși, prin noul serviciu BIGOTTI SU MISURA. Aceștia au putut selecta materialul preferat, dintr-o serie de țesături italiene de cea mai bună calitate, au personalizat manșetele, gulerul și monograma, iar împreună cu un consilier dedicat, au identificat silueta ideală lor. Jucătorii roș
albaștrii și-au ales și ținute din colecția de iarnă BIGOTTI.

Alexandru Bourceanu a optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri în culori intense și jeansi, acestea fiind piese esențiale ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI.

Tot pentru un sacou în carouri, dar în nuanțe deschise de gri și roz a mizat și Gabriel Iancu, la care a asortat un papion colorat, o cămașă albă și pantaloni negri.

Ciprian Tătărușanu, Andrei Prepeliță și Adrian Popa au ales combinații de cămașă și pulover în mixuri cromatice de mov cu bleumarin, mov cu alb și respectiv mov cu negru. Lukasz Szukala și-a completat garderoba cu o cămașă în carouri, în culori închise, nuanțe de gri și mov și jeanși gri.

Totodată, toți cei care trec pragul magazinului BIGOTTI până la sfârșitul anului, pot profita de ofertele promoționale de Sărbători: pachetele speciale precum cămașă și pulover sau cravată și cămașă, care vin cu 50% reducere la cel de-al doilea produs sau voucherul cadou de 100 de lei pe care îl primesc la cumpărături de 500 de lei pentru a-l folosi la noul serviciu BIGOTTI SU MISURA.

În plus, au posibilitatea să achiziționeze pentru cineva drag un voucher cadou de 200, 300 sau 500 de
lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod