Răzvan Vâlceanu lansează Gift Cerficate-ul pentru cămăşi made to measure

Cu ocazia sărbătorilor, Răzvan Vâlceanu lansează Gift Cerificate-ul pentru cămăşi made to measure ce poate fi achiziţionat atât de persoane fizice cât şi de companii, pentru angajaţii ori clienţii lor. Posesorii Gift Certificate-ului vor veni la showroom-ul Razvan Valceanu pentru a-şi realiza o cămaşă made to measure, în funcţie de preferinţele personale. Valoarea certificatului cadou este de 449 lei şi poate fi achiziţionat începând cu 12 decembrie prin comandă de pe site-ul www.razvanvalceanu.ro sau de la showroom-ul Răzvan Vâlceanu din zona Domenii.
Gift Certificate-ul  pentru cămăşile made to measure Răzvan Vâlceanu a fost gândit ca o soluţie pentru stilul de viaţă alert al oamenilor din zona de business, cu avantaje atât pentru persoana care dăruieşte cadoul, cât şi pentru cea care îl primeşte. Concret, posesorul Gift Certificate-ului Răzvan Vâlceanu are posibilitatea de a-şi realiza o cămaşă made to measure conform preferinţelor sale. De cealalta parte, persoana care dăruieşte Gift Certificate-ul are siguranţa de a fi oferit un cadou inspirat, reuşind în acelaşi timp să evite aglomeraţia din magazine dinaintea sărbătorilor.
Gift Certificate-ul pentru cămăşi made to measure Răzvan Vâlceanu este o alternativă eficientă şi la clasicele cadouri corporate.

Persoana care primeşte cadoul are posibilitatea de a veni la showroom-ul Răzvan Vâlceanu şi de a-şi realiza o cămaşă în funcţie de preferinţele sale. Clientului i se prezintă modelele colecţiei, mostrarul de ţesături, i se explică modul în care îşi poate personaliza cămaşa (de la alegerea stilului – business, cocktail şi smart casual, alegerea materialelor, a nasturilor, tipului de guler, detaliile manşetelor etc.) şi i se iau măsurile pentru personalizarea tiparului.
Astfel, posesorul Gift Certificate-ului Răzvan Vâlceanu se va bucura de o cămaşă al cărei model îi va plăcea cu adevărat şi a cărei dimensiuni vor fi potrivite.

Gift Certificate-ul va fi disponibil începând cu 9 decembrie prin comanda pe www.razvanvalceanu.ro sau la showroom-ul din zona Domenii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod