Pepe "premiaza" cei mai populari fani de pe Facebook

Trei telefoane de ultima generatie dar si cadouri din partea Farmec ii astepta in luna decembrie pe fanii lui Pepe care vor accesa aplicatia de facebook a Concursului “Upload, Share & Win”.

Tot ceea ce trebuie sa faca acestia este sa urce in zona dedicata: apps.facebook.com/concurs-pepe disponibila pe pagina oficiala a artistului, fotografiile facute alaturi de Pepe, indiferent de perioada sau locul realizarii instantaneelor. Aplicatia este disponibila in toata luna decembrie, iar “castigatorii” vor fi anuntati pe 7 ianuarie.

Trei telefoane Samsung vor fi trimise celor ce au urcat fotografiile cu cele mai multe voturi in timp ce 10 dintre prietenii acestora vor primi din partea Farmec, partenerul concursului, pachete cadou din gama Gerovital H3 Classic.

“La fiecare eveniment sau concert sau pe platourile de filmare sau cand merg la emisiuni fac fotografii alaturi de fani.

Imi este drag sa vad ca un lucru atat de simplu poate aduce bucurie si o fac cu placere de fiecare data cand sunt, sa zicem, solicitat. Pentru ca multi dintre ei imi trimit ulterior pozele pentru a le pune online pe conturile oficiale am zis sa facem cumva ca oamenii sa poata sa le urce singuri acolo. Cea mai buna idee a fost Concursul “Upload Share & Win” fiindca orice efort, indiferent de cat de mic este, trebuie premiat. Am dat drumul aplicatie pe 6 decembrie, de Sfantul Nicolae, de ziua mea si vom anunta castigatorii pe 7 ianuarie, de Sfantul Ion, tot de ziua mea.:) Tin sa le multumesc celor de la Farmec pentru ca s-au alaturat ideii noastre.
Vreau ca “Upload, Share & Win” sa devina o traditie si cu siguranta ori in aceasta forma ori altfel, vom mai repeta experienta.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod