Concerte la Hard Rock Cafe

SAMBATA, 14 DECEMBRIE, ORA 22.30 - Concert POPAS BAND

Pe 14 decembrie, de la ora 22.30, Popas Band va asteapta la Hard Rock Cafe pentru o seara pe ritmuri de rock’n’roll. Indragita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cat si piese mai noi sau compozitii proprii.

Popas este o trupa formata din oameni care nu mai cred in sintagma "ce vrea publicul". Formata in septembrie 2006 de catre Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componenta: Marius Popa - voce, Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea - chitara, Florin Serban - chitara, Gabor Pal - tobe, Nelu Niculae - bas si Gabi Pindici - claviaturi.
 
Pretul unui bilet este de 25 lei.


DUMINICA, 15 DECEMBRIE, ORA 21.00 - Concert CELELALTE CUVINTE

Concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sarbatoreste 32 de ani de cariera va avea loc in data de 15 decembrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe.


Evenimentul – deja devenit o traditie – se va desfasura sub egida conceptului acustic Trup si Suflet, prezentat pentru prima oara in Bucuresti in luna octombrie, la Cinema Patria, in fata unei sali arhipline. Astfel, in data de 15 decembrie, trupa oradeana va sustine un concert in doua reprize: prima va fi dedicata pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte in forta, cu hiturile rock care i-au consacrat.



La HRC se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Intre vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din rasarit”, „Despartire”, „Comoara”, „Daca vrei”, „Iarba prin par”, unele „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, altele in varianta originala.

Biletele au pretul de 50 lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua evenimentului, la intrare.
Pe www.iabilet.ro & www.metalhead.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod