Cabral, clipe grele după ce soția a ajuns la spital: "Noaptea în care mi-a fost frică!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
Prezentatorul a trecut prin momente dificile după ce soţia sa, Andreea Ibacka, a fost nevoită să rămână o noapte în spital.
Cabral s-a împăcat foarte greu cu această situație și a povestit pe blogul său cum s-a descurcat fără Andreea. "Aseară am dormit singur. După ce m-am dus la ea la spital la 12 noaptea ca să-i duc o pernă, că nu putea să doarmă, m-am întors acasă. Nu pot să spun că era casa goală, ar fi un clişeu, mi-au stat amândoi patrupezii pe cap de parcă şi lor le era dor de ea. Nu era goală casa... era rece. Era străină", a scris el.

Prezentatorul mărturisește că a înțeles ce înseamnă singurătatea și că s-a temut că această senzația s-ar putea repeta. "Desigur, spun nişte prostii. Am 36 de ani, iar ea era în spital de o singură zi... ce atâtea văicăreli?! Dar nu a fost neapărat vorba de o noapte în care ea nu era acasă. A fost vorba de gândul că noaptea aia s-ar putea repeta. Şi singurătatea aia adusă de gând... tare urâtă. Desigur, mai sunt fete pe lumea asta. Dar parcă mie-mi place asta. Şi-mi place destul de mult încât să nu mai vreau gândul ăsta niciodată în mintea mea. Pentru câ gândul ăsta mi-a adus frică. Noaptea în care mi-a fost frică, din cauza ei. Şi ne-am înghesuit ca trei negri ce suntem unii într-alţii şi-am aşteptat dimineaţa, să ne sune cineva şi să ne spună că o putem lua pe Andreea acasă. Acum e acasă. Îi ceartă pe câini pen’că s-au urcat pe canapea...", a încheiat Cabral.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod