Busta Rhymes, impresionat de Clubul Bamboo si creatiile lui Catalin Botezatu!

9 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Busta Rhymes, impresionat de Clubul Bamboo si creatiile lui Catalin Botezatu!
Renumitul rapper Busta Rhymes a sustinut astazi o conferinta de presa in club Bamboo! Artistul a raspuns la toate intrebarile jurnalistilor si s-a declarat impresionat de decorul si marimea clubului. Primul club pe care avut ocazia sa il vada inainte de concert si despre care a afirmat ca este mai spectaculos decat oricare altele din Miami sau Las Vegas!

Printre declaratiile facute de starul american s-a numarat si cea referitoare la creatiile lui Catalin Botezatu, despre care a spus ca se numara printre lucrurile din Romania pe care si-ar dori foarte mult sa le vada.

Faimosul designer a fost alaturi de artist pe tot parcursul conferintei si va fi prezent atat la concertul din Bamboo Bucuresti, cat si la cel din Bamboo Brasov, impreuna cu finalistele concursului Next Top Models.


Mai mult decat atat, chiar in deschiderea conferintei, Catalin Botezatu a facut o introducere legata de seria evenimentelor “Behind Closed Doors”, pe care clubul Bamboo din Bucuresti le va organiza o data pe luna, primul dintre ele desfasurat in aceasta seara si avandu-l ca invitat special chiar pe Busta Rhymes.   

Artistul a sosit in Romania ieri seara si se afla in turneul “Conglomerate World Tour”, din care fac parte si concertele pe care le va sustine pe 8 Decembrie in Bamboo Bucuresti si pe 9 decembrie in Bamboo Brasov.

Biletele la ambele evenimente costa 100 Ron, pretul include preparate culinare Fusion Food Bar, iar studentii care prezinta carnetul la intrare beneficiaza de 50% reducere!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod