Oprah Winfrey în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

Într-un interviu acordat jurnalistei americane Barbara Walters, Oprah Winfrey a început să plângă atunci când a fost întrebată de relaţia pe care o are cu cea mai bună prietenă a sa, Gayle King.
Într-un interviu acordat jurnalistei Barbara Walters, Oprah Winfrey a început să plângă atunci când a fost întrebată de relaţia pe care o are cu cea mai bună prietenă a sa, Gayle King, potrivit dailymail.co.uk.

Oprah care are o relaţie din 1985 cu partenerul său, Stedman Graham, a declarat că ea şi prietena sa nu sunt lesbiene şi nu au avut niciodată astfel de relaţii, în ciuda tuturor bârfelor.

Realizatoarea TV a declarat: "Nu sunt lesbiană.
Am spus asta de foarte multe ori. Mă irită pentru că oamenii cred că mint. Asta în primul rând. În al doilea rând, dacă ar fi adevărat, de ce aş vrea să ascund acest lucru? Eu nu îmi trăiesc viaţa astfel
".

Moderatoarea în vârstă de 56 de ani a mai spus despre Gayle: "Este mama pe care nu am avut-o. Este sora pe care oricine şi-ar dori-o. Este prietenul pe care orice om îl merită. Nu cunosc o persoană mai bună".
Oprah a continuat: "La naiba, o să plâng aici. Îmi vine să plâng pentru că mă gândesc acum că ei nu i-am spus niciodată toate astea".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod