Andreea & Roxana Stylepedia, Codul bunelor tinute

9 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea & Roxana Stylepedia, Codul bunelor tinute
Pe data de 10 decembrie va avea loc lansarea DVD-ului de moda si stil Codul bunelor tinute, realizat de Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc, redactor-sef ELLE.

Acest DVD deschide seria proiectelor care se vor desfasura sub egida Stylepedia. Stylepedia este platforma prin care noi, Andreea & Roxana, ne propunem sa lansam o campanie a bunului gust, o cruciada a stilului, care sa se adreseze tuturor femeilor, indiferent de virsta sau posibilitati
financiare.


Motto-ul acestui DVD este "stilul nu are legatura cu posibilitatile financiare".
Pentru ca orice femeie poate sa aiba stil, atita vreme cit respecta niste reguli simple, care sunt perfect ilustrate si teoretizate in acest DVD.

Ne place sa traim frumos, inconjurate de lucruri si de oameni frumosi! Cu acest proiect ne propunem sa contribuim si noi la infrumusetarea acestei lumi in care ne dorim sa traim, sa aducem frumosul in casele tuturor femeilor din Rominia. Sa fii modern si stilat nu mai este dezideratul claselor superiore, ci a devenit in ziua de azi o necesitate la fel de importanta precum bunul gust sau bunul simt.


In fiecare zi suntem etichetate de zeci de ori de oamenii cu care intram in contact; de ce sa nu transformam acest lucru intr-un avantaj personal?!

DVD-ul Codul bunelor tinute cuprinde trei capitole importante:


Detoxifierea garderobei (care sunt lucrurile pe care trebuie sa le pastrezi in garderoba si care sunt cele la care trebuie sa renunti definitiv);

Cele 10 elemente esentiale pe care orice garderoba trebuie sa le contina, dar si caracteristicile pe care trebuie sa le urmaresti pentru ca aceste obiecte vestimentare sa treaca proba timpului si sa fie la fel de moderne si peste citiva ani;

Dress-code-urile cele mai frecvente si caracteristicile lor.

Toate aceste capitole sunt insotite de un total de 140 de tinute prin care exemplificam vizual mai toate informatiile teoretice. Acesta este punctul forte al DVD-ului si lucrul care il detaseaza clar de toate produsele de moda de pe piata.
Sigur ca este important sa stii teorie, dar si mai important este sa vezi cum aceasta teorie devine realitate!

Stylepedia este un proiect de suflet, in care vom pune in aplicare atit cunostintele noastre de moda, gratie meseriilor pe care le practicam in fiecare zi, cit si experienta noastra de femei cu cariera, viata personala, responsabilitati. In plus, demersul nostru a pornit de la dorinta aprinsa de a fi in pas cu timpurile pe care le traim, fie ca este vorba de moda sau lifestyle.

DVD-ul Codul bunelor tinute va fi disponibil in majoritatea retelelor de presa, dar si online, pe site-ul dedicat www.andreeasiroxana.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod