Bianca Drăguşanu, 1.500 € pe ediţie la "Dansez pentru tine"

Fosta asistentă de televiziune a semnat de curând contractul cu Media Pro şi aşteaptă startul pregătirilor.
Fosta asistentă de televiziune a semnat de curând contractul cu Media Pro şi aşteaptă startul pregătirilor.

Bianca Drăguşanu a discutat cu oficialii Pro TV timp de două luni, aproape zi de zi, pentru a obţine o sumă cât mai mare pentru fiecare ediţie a show-ului. Negocierile au fost intense şi destul de „dure", deoarece cele două părţi nu doreau să cedeze, relatează cotidianul Click!.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru ziarul citat că Bianca a obţinut o sumă destul de importantă: 1.500 euro pentru fiecare ediţie la care participă.
Dacă va ajunge până în seara finalei, iubita lui Adrian Cristea va câştiga 10.500 euro. În plus, ea nu va trebui să stea în cantonament cu ceilalţi concurenţi mai mult de două zile.

Ediţia a 13 a show-ului va fi una plină de vedete feminine de top. Se pare că în toamna asta vor urca în ring şi Andreea Bănică, şi Antonia, dar şi vedeta ProTV Dana Rogoz, informează Click!.
Surse citate de acest ziar spun că cele două cântăreţe ar fi ajuns deja la un acord cu reprezentanţii postului de televiziune, iar Dana Rogoz e încă pe "lista de aşteptare". Ea a mai participat la una dintre primele ediţii ale concursului.

Vedetele prezente în ringul de la "Dansez pentru tine" au fost plătite de-a lungul anilor cu sume cuprinse între 1.000-1.500 de euro pe seară. Astfel, dacă ajung în finala show-ului, acestea reuşesc să strângă sume între 7.000 şi 10.500 de euro, notează Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod