Benone Sinulescu se alătură Sufletelor de Aur

Maestrul Benone Sinulescu a decis să se alăture campaniei “Suflete de Aur – Stele pentru o viata de copil”, întregind seria actorilor și muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului Național din București, pentru un spectacol-colectă de fonduri în beneficiul Danielei Costache,o fetiț căreia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viață.
Benone Sinulescu este singurul interpret care poate cânta cu desăvârșire stiluri aparent atât de diferite, de la muzica tradițională până la rock și combinații între acestea, și, de asemenea, este cel care consacra cândva în România un stil complet nou: etno-pop. “Unele dintre prelucrările sale au aceeași putere și frumusețe cu cea a pieselor legendarei trupe Phoenix, și nu mă refer acum la stil, ci mai ales la creativitate și imaginație. Are o vastă cultură în muzica clasică, iar pentru mine el este interpretul cu cea mai bună tehnică vocală din muzica tradițională românească”, spune violoncelistul Adrian Naidin.

Benone Sinulescu va fi unul dintre oaspeții de seama al galei ce va închide, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20.00, stagiunea de anul acesta a Naționalului bucureștean.
Invitații serii sunt marii actori ai scenei romanesti Horatiu Malaele si Rodica Mandache impreuna cu actorii de elita Medeea Marinescu, Marius Manole si Andreea Ibacka si secundati de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sarbu, Ciprian Parghel si Anuta Arghiroiu & Balkanik Band, artiști care au acceptat să participle la un spectacol conceput pentru a ajuta un copil să trăiască.

Pret Bilete:
Cat VIP - 55 lei
Cat 1 - 45 lei
Cat 2 - 30 lei

Biletele pentru spectacolul  “Suflete de Aur – Stele pentru o viata de copil” se gasesc la casieria TNB, Unirea Shopping Center (parter si etaj 2), casa de bilete a Salii Palatului, în oficiile Poștei Române si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro și online, pe www.biletoo.rowww.blt.ro și vreaubilet.ro si www.bilete.ro.

Sâmbata, 22 iunie, de la ora 20.00, vă așteptăm în Sala Mare, care se deschide în mod excepțional pentru un spectacol care va celebra solidaritatea umană: cu cele mai inspirate versuri și muzică bună, de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucureștiul interbelic, până la experimente acustice inedite, în proiecte consacrate, care au atins excelența.

Vom sărbatori cu bucurie, fără să-I uităm pe cei care sunt obligați, uneori, să zâmbească având lacrimi în suflet…
 
 
 
Așa își începe fiecare zi Daniela Costache, o fetiță de șapte ani și opt luni, care înfruntă o cumplită încercare: în decembrie 2012 a fost diagnosticată cu cea mai gravă formă de cancer osos, Sarcom Ewing, aripa iliacă dreaptă.
Daniela nu se mai poate juca cu copiii prin parcuri, nu mai poate alerga pe alei, nu mai poate învăța abecedarul și nici nu-și mai poate prinde părul în codițe. Iepurașii și ursuleții de pluș sunt cei care îi înseninează zilele de spital. Nu mai are nici bucle, nici pampoane, ci își ascunde în perne capul neted. Și zâmbește. Daniela are șanse să trăiască. Dar are nevoie de noi, cei care, din omenie și din compasiune, i-am putea oferi cel mai frumos dar: viața. 

În încercarea de a strânge suma care să salveze un suflet, vă așteptăm să începeți vara la Teatrul Național din București, pentru ca apoi să puteți pleca în vacanță cu sufletul inspirat de fapte bune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod