Lady in black: Jessica Simpson, domnișoară de onoare în rochie neagră

Pe lângă sarcina aflată în ultimul termen, actrița în vârstă de 32 de ani și-a mai asumat una. Și s-a achitat cu brio de ea: Jessica Simpson i-a promis unei prietene că va fi domnișoară de onoare la nunta ei și s-a ținut de cuvânt. Vedeta a găsit o soluție excelentă pentru a mai estompa dimensiunile sale de gravidă, optând pentru o rochie neagră.
Aflată foarte aproape de clipa în care va deveni mamă pentru a doua oară, Jessica Simpson nu a vrut să renunțe la promisiunea de a fi alături de buna ei prietenă, Kathryn Sykora, o cunoscută creatoare de decorațiuni interioare din Beverly Hills, în ziua nunții ei cu Chris Hetherington.

Jessica a purtat o rochie neagră din trei piese, mulată pe burtă, la care a asortat o poșetă argintie și un colier din argint cu smarald, care se potrivea excelent cu părul ei blond, lăsat să curgă în voie pe umeri. 

"Jessica părea în formă, în ciuda faptului că părea pe punctul de a naște. Își atingea mereu burta și mergea încet de colo-colo", a declarat o sursă citată de ziarul britanic Daily Mail.
 
 

Vedeta a fost însoțită de sora ei mai mică, Ashlee, și de o prietenă bun, CaCee Cobb, dar și de actrița Odette Annable, ultima fiind și ea domnișoară de onoare.
 
 
 
 
 
Jessica Simpson este obișnuită cu acest rol.
Ea a fost domnișoară de onoare și în decembrie, la nunta dintre CaCee și Donald Faison, însă toată lumea așteaptă să o vadă și pe ea mireasă. Vedeta este logodită cu jucătorul de fotbal american Eric Johnson, cu care are o relaţie din mai 2010 și se pare că după nașterea celui de-al doilea lor copil, ei au de gând să se căsătorească, scrie Us Weekly. 
 
 
O sursă a declarat pentru publicația americană că a auzit-o pe Jessica spunând că vrea să se mărite la câteva luni după ce se va naște copilul. "Vreau să facem nunta înainte de a rămâne iar însărcinată!", a spus ea glumind, susține sursa citată.
 
 
 
 

Până atunci, vedeta va urma un program serios pentru a da jos surplusul de greutate pentru a fi în formă în cea mai frumoasă zi din viața ei.
Jessica s-a îngrășat cu aproximativ 31 de kilograme în timpul primei sarcini și și-a angajat un antrenor personal, iar rezultatele începuseră să apară, dar după opt luni a rămas iar gravidă. Ea slăbise 26 de kilograme după naşterea fiicei sale şi, potrivit presei, nu ar fi plănuit să rămână din nou însărcinată.
 
 
 
Cântăreaţa şi actriţa americană a confirmat în decembrie că este din nou însărcinată, la opt luni după naşterea primului ei copil, Maxwell Drew Johnson. În ziua de Crăciun, Jessica Simpson a postat pe contul său de Twitter o fotografie care o prezintă pe fiica sa, Maxwell, care stă pe nisip, alături de aceasta fiind scrise cuvintele "Big Sis" (sora cea mare, n.r.).
Fiica ei, Maxwell Drew, s-a născut pe 1 mai 2012.
 
 

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan, notează Mediafax.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007.
Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:54
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod