Galyna revine cu o colecție din texturi nobile și rochii-elogiu adus anilor 50! O va prezenta la Monte Carlo!

Designerul Galyna a închis aseară Bucharest Fashion Week cu o colecție ce actualizează direcțiile stilistice ale anilor ‘50. Intitulată “Bloom”, linia vestimentară reprezintă un elogiu adus societății postbelice ce a fost capabilă de a renaște și a îmbrățișa bucuria vieții după o perioadă întunecată.
Pentru această colecție cu un puternic aer romantic, designerul a folosit dantelă, mătase, tafetta, catifea, texturi nobile valorificate de linii ce amintesc de silueta de inspirație florală. Liniile precise ale creațiilor Galynei sunt echilibrate de o paletă generoasă, variind de la tonuri suave la nuanțe energetice.

Dincolo de armonia cromatică, creațiile sunt valorificate prin decorul conturat de dantelă sau broderie. Pentru colecția “Bloom”, Galyna a folosit imprimeuri florate, tonuri de vernil, turqoise, roz pal, precum și negru sau nude. 
 
 

“Am revenit la Bucharest Fashion Week după câțiva ani de pauză.
Am creat o linie inspirată din perioada de renaștere de după cel de-al doilea război mondial pe care o ador. La sfârșitul acestei luni voi prezenta colecția la Monte Carlo în cadrul unui eveniment”
, declară Galyna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod