Beck'sperience pune muzica pe şine

22 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Beck'sperience pune muzica pe şine
La final de octombrie, Beck’s, berea care spune NU compromisului, te cheamă la petrecerea care spune NU convenţionalului: Beck’sperience Train! Pe 29 octombrie, Beck’s te invita la un super party nu în club, nu pe strada, ci în... tren! Pentru că muzica ta este în continuă mişcare, pentru că zi de zi apar piese noi senzaţionale, iar tu vrei să le prinzi pe toate din mers, Beck’sperience Train va pune o noapte întreagă muzica la putere maximă, fără oprire, pe şine.

Te aşteaptă muzică la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenţă şi celor mai tari cluburi, 2 scene şi zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci de kilometri de distracţie.
Atmosfera incendiară este garantată de: Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude,  DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green şi Dj Gojira.

Beck’s, berea germana numarul 1 în lume, este o marcă puternic asociată cu spiritul liber şi inovator, cu distracţia şi dinamismul tinerilor. Prin evenimentele Beck’sperience, Beck’s îşi propune să încurajeze neconvenţionalul şi să inspire nonconformism. Beck’sperience Train are toate ingredientele unei super petreceri pentru toti cei care spun NU compromisului atunci când vine vorba de distracţie.
 


Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe 26 octombrie la miezul nopţii. Grăbeşte-te, pentru că numărul de locuri este limitat! Doar 300 de invitaţii pentru 2 persoane sunt puse la bătaie, aşa că nu ai timp de pierdut. Ce trebuie să faci? Anunţă-ţi prietenii, luaţi-vă câte un Beck’s, intraţi pe www.becks.ro şi introduceţi codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promoţia Beck’sperience Train.
Cei mai norocoşi pot câştiga zilnic invitaţii pentru 2 persoane la cea mai tare petrecere din toamna asta!

Pe lângă invitaţii la Beck’sperience Train, produsele Beck’s îţi pot aduce în această perioadă și nenumărate premii instant: 1.500 de ceasuri Beck’s, 3.400 de CD-uri Beck’sperience Music Collection şi 1.200 de beri Beck’s.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod