Aviz amatoarelor: Buzdugan și Morar oferă sesiuni de masaj la malul mării

În fiecare weekend, până la jumătatea lunii august, cei doi matinali de la Radio Zu sunt responsabili cu întreţinerea atmosferei în Skol Land, locul care oferă atât distracţie la cote maxime, căt şi relaxare completă.
În fiecare weekend, până la jumătatea lunii august, cei doi matinali de la Radio Zu sunt responsabili cu întreţinerea atmosferei în Skol Land, locul care oferă atât distracţie la cote maxime, căt şi relaxare completă.

În caz că vă întrebaţi unde să află acest tărâm idilic, unde barbaţii sunt aşteptaţi de personalul feminin Skol cu bere rece şi fel de fel de jocuri, răspunsul este simplu: în faţa hotelului Flora, din Mamaia!

La petrecerea de lansare, unde Roxana Dobre, vedeta de pe coperta Playboy iulie – august, Dj Vika Jigulina, vedeta lunii martie şi playmate-ul Irina Georgescu au incins atmosfera, Buzdugan şi Morar şi-au intrat serios in rol şi au uitat pentru câteva clipe de meseria lor „de bază”,: „În Skol Land, peste 20 de fete, barmaniţe, dealeri la jocurile de noroc, animatoare şi maseuze au grijă ca sejurul bărbaţilor sa fie unul cât mai plăcut. Inspiraţi de dedicarea lor, ne-am gândit să nu neglijăm domnişoarele aflate pe plajă şi le-am oferit şi lor un tratament special: masaje marca Buzdu & Morar.”, a povestit Mihai Morar.

În fiecare sâmbătă şi duminică, până la jumătatea lunii august, iepuraşii Playboy vor anima atmosfera din Skol Land. Dacă sunteţi acolo la momentul potrivit, vă puteţi distra la concursurile organizate de Skol.

Skol Land are şase zone destinate în exclusivitate bărbaţilor. Zona de sport include un teren de fotbal şi unul de volei, iar zona de jocuri pune la dispoziţia celor mai competitivi fussball, air hockey, biliard şi Nintendo Wii, pentru a se întrece cu prietenii.
Cele două zone de destindere sunt zona de relaxare, cu masaj, şi zona de plajă, cu sezlonguri, hamace şi umbrele de stuf.
Pentru o experienţă completă, Skol pune la dispoziţia tuturor un spaţiu de răcorire şi degustare, cu un bar pe plaja si o zona culinara.

Vara aceasta, relaxaţi-vă în Skol Land, visul devenit realitate al oricărui barbat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod