Amna arde calorii în pădurea Băneasa

Amna, solista care a făcut furori în Spania și Polonia cu hit-urile “Tell me Why” , “She Bangs” și “Esta Noche” se antrenează intens pentru a fii într-o formă maximă. Ea aleargă, în fiecare zi, timp de o oră, pe aleile din pădurea Băneasa, alături de câinele ei, Spike.

Amna, solista care a făcut furori în Spania și Polonia cu hit-urile “Tell me Why” , “She Bangs” și “Esta Noche” se antrenează intens pentru a fii într-o formă maximă.  Ea aleargă, în fiecare zi, timp de o oră, pe aleile din pădurea Băneasa, alături de câinele ei, Spike.

“Îmbin utilul cu plăcutul. Pe de-o parte fac jogging, pe de altă parte, admir natura și îl scot pe Spike la plimbare”, a spus Amna.

Spike, un ciobănesc german în vârstă de un an, este  cadoul pe care Amna l-a primit de ziua ei din partea familiei și totodată “prietenul” ei  cel mai devotat.

“Este un câine foarte atașat de stăpân care are nevoie de multă atenție și grijă. Îl hrănesc cu ce este mai bun și îi dedic mult din timpul meu prețios ”, spune Amna.

Tocmai de aceea, solista și-a dorit ca Spike să apară în două dintre videoclipurile sale: “She Bangs” și “Esta Noche” featuring Borys: “Este un câine dresat, deci foarte ascultător. Am primit déjà propuneri ca Spike să joace în două reclame și într-un film de lung metraj, dar le-am refuzat.
Nu aș vrea să îl chinui!”, mai declară solista.

Amna se pregătește să își lanseze un nou single care va “incendia” cluburile din toata lumea. Deocamdată însă muncește mult în studio, alături de LLP pentru a definitiva sound-ul piesei. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod