Beckham a făcut un copil să plângă

Un copil apare plângând într-un magazin Adidas, lângă el putând fi observat starul britanic David Beckham, fost component al "naţionalei" Angliei, actualmente jucător la clubul american de fotbal LA Galaxy.

Într-o imagine emoționantă, un copil apare plângând, într-un magazin Adidas, lângă el putând fi observat starul britanic David Beckham, fost component al "naţionalei" Angliei, actualmente jucător la clubul american de fotbal LA Galaxy.

Copilul, Christian Lewis, a izbucnit în lacrimi în momentul în care l-a văzut pe David Beckham în magazinul Adidas din Westfield, aflat în apropierea Parcului Olimpic, relatează cotidianuul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

David Beckham este idolul copilului, după cum a precizat mama lui Christian, Elaine, iar surpriza de a-şi vedea fotbalistul preferat în carne şi oase i-a produs băiatului o bucurie nemărginită: "E eroul lui.

David Beckham a apărut deodată în faţa noastră. Fiul meu a început să plângă şi m-a făcut şi pe mine să plâng. A fost uimitor", a declarat aceasta.

Starul l-a îmbrăţişat pe Christian, apoi a făcut o poză cu băiatul şi cu mama acestuia.

60 de persoane s-au bucurat de întâlnirea cu David Beckham, vedeta engleză mărturisind că experienţa a fost unică şi pentru el: "A fost o experienţă unică pentru mine şi pentru persoanele care au participat, au fost câteva reacţii extraordinare şi le-am surprins pe toate în fotografii.
Ador să mă întorc în Londra şi aceasta a fost o bună oportunitate de a mă implica în campania Adidas şi să fiu alături de echipa Marii Britanii"
, a susţinut Beckham.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod