Antonia va lucra în televiziune

Cântăreața se află în negocieri cu postul Antena 1, unde este dorită de Toni Grecu (54 de ani) în distribuţia noii emisiuni de divertisment "Happy Show", realizată pe modelul "Serviciului Român de Comedie", de la PRO TV.

Producătorii postului TV au mai dorit-o pe solistă şi în echipa show-ului "Te cunosc de undeva", însă asocierea cu Alex Velea (29 de ani) ar fi fost mult prea ostentativă pentru solista aflată în proces de custodie cu fostul soţ, Vincenzo Castellano, scrie ziarul Click!.

Pe holurile din televiziunii se vorbeşte că o influenţă pozitivă în oferta Antoniei ar fi avut-o şi Alex Velea, notează ziarul citat.

Recent, Antonia a filmat un videoclip împreună cu trupa Holograf, pentru piesa „Întoarce-te acasă". Ea are și un contract avantajos cu Avon, încheiat anul trecut, și care a fost prelungit cu şase luni. Aproape 100.000 € au intrat în contul solistei, scrie Click!.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod