Antonia, la un pas de a pierde procesele cu Vincenzo

Avocatul lui Vincenzo Castellano este convins că Antonia va pierde și procesul pentru custodia fiicei sale


A deschis un proces în Italia, nu în România, se vor ocupa avocaţii de acolo. Numai că doamna Antonia va pierde procesul de pe scaunCătălin Dancu
Avocatul fostului soț al cântăreței crede că Antonia este prost sfătuită de apărătorul ei. "Îmi e milă de ea pentru cât de prost poate fi consiliată, avocaţii îşi bat joc de ea", a spus el.

"Instanţa din România, în motivarea hotărârii, a explicat clar că nu există temei de răpire în sensul convenţiei europene şi, nefiind dovedită, cauza cu privire la acest aspect este soluţionată în România cu autoritate de lucru judecat.
Dacă instanţa din România a analizat cazul de răpire şi a constatat, în conformitate cu convenţia, că nu există caz de răpire, cum să crezi că italienii, când o să vadă hotărârea din România, o să spună altceva? Pentru ce îţi baţi joc de fata asta, domnule avocat? De ce? Şi divorţul e pierdut, eu sunt foarte relaxat"
, a adăugat Cătălin Dancu pentru Ring.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod