Andrei Zaharescu iubește din nou

Fostul prezentator TV şi soţia lui, Andreea Berecleanu, au divorţat în urmă cu trei luni şi amândoi şi-au refăcut viaţa.

Numit recent în funcţia de consul la Cape Town, Andrei Zaharescu are o relaţie cu o tânără avocată, pe nume Cosmina, scrie Ciao!.

Cei doi au fost surprinşi deja împreună de paparazzi, la ieşirea de la un concert şi în timpul unui weekend la munte, citată de site-ul realitatea.net.

Andreea Berecleanu, fosta sa soţie, are o relaţie cu medicul estetician Constantin Stan.

Potrivit ziarului Click!, Cosmina Ionescu (34 de ani) este avocat Asociat şi Coordonator al Departamentului de Consultanţă pentru afaceri din cadrul Giurgiu&Asociaţii.

Ca avocat, Cosmina s-a implicat în numeroase proiecte de drept corporativ, drept comercial şi probleme de acţionariat, drept bancar şi financiar, IT/sectorul IP şi Telecom, fuziuni şi achiziţii, privatizare sau proiecte imobiliare complexe.



Noua iubită a lui Zaharescu vorbeşte fluent engleză şi franceză şi a studiat în străinătate, printre altele la Facultatea Internaţională de Drept Comparat din Strasbourg, Franţa, Academia de Drept Internaţional din Haga, Olanda, scrie ziarul citat, care menţionează că ea este membră a Baroului Bucureşti, a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, a Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România, a Oficiului European pentru Armonizarea Pieţei Interne.




Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod