Andreea Runceanu (Amadeus), cadouri emotionante de la copiii sai de 8 Martie

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a avut parte de surprize emotionante din partea celor doi copii ai sai. De 8 martie, Igor ( 3 ani) si Ianis (5 ani) au pictat felicitari cu mesaje induiosatoare si i-au oferit flori. Cu aceste daruri, micutii au asteptat-o acasa nerabdatori sa i le inmaneze.

Ianis si Igor au desenat flori, fluturasi si inimioare si au scris cu litere de-o schioapa „Mami P, te iubesc!”.

„Ianis semneaza la gradinita Ianis P, deci eu sunt Mami P, iar sotul meu Tati P. Cand am ajuns acasa se intreceau care ca fie primul care imi ofera darurile. Ianis mi-a mai oferit o felicitare cu o floare confectionata din ghips si pictata in mai multe culori. Apoi, amandoi mi-au interpretat un cantecel, care a fost secret pana atunci. Toata saptamana mi-au spus ca trebuie sa astept pana de 8 martie ca sa mi-l cante.

Sunt asa dragalasi!”, povesteste emotionata Andreea Runceanu.

Artista a lansat de curand, alaturi de colegele ei din trupa Amadeus, o noua piesa. Este vorba de Unstoppable, prima compozitie a formatiei care include cuvinte cheie soptite de fiecare artista in parte. Astfel, publicul poate auzi mesaje motivationale precum „We are young”, „We are wild”, „We are free”, „Together we are unstoppable”. („Suntem tineri”, „Suntem exuberanti”, „Suntem liberi”, „Impreuna suntem de neoprit”).



„Am gandit ‚Unstoppable’ ca o piesa care sa te motiveze sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa te faca mai puternic sa treci peste toate obstacolele vietii.

Traiti-va clipa si nu va abateti de la calea spre idealul la care tintiti. Orice este posibil!”, declara solistele. 

 )

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod