Împreună, pentru zâmbete sănătoase! Martie este Luna Sănătăţii Orale Colgate

Ca în fiecare an, la începutul primăverii, Colgate lansează proiectul devenit deja tradiție, Luna Sănătăţii Orale, ce are ca obiectiv principal promovarea importanţei unei igiene orale sănătoase în rândul românilor, prin diverse acțiuni educaţionale şi sociale. În acest an, Colgate îşi propune, sub sloganul „Împreună, pentru zâmbete sănătoase!”, să fie alături de copiii din şcolile primare din România, pentru a-i ajuta pe aceştia să dezvolte obiceiuri de igienă orală adecvate.
În acest sens, 1% din vânzările realizate de Colgate în luna martie urmează să fie donate, sub formă de produse de îngrijire orală, elevilor din clasele primare din anul școlar 2013/2014. În cadrul acestui program, elevii din clasele I-IV vor primi din partea Colgate câte un pachet special conceput pentru copii, ce va conţine: o mini-pastă de dinți Colgate, o periuță de dinți Colgate, un joc și un pliant informativ despre igiena orală adresat părinților. Astfel, Colgate devine aliatul unei danturi sănătoase prin sfaturile utile și produsele oferite.

„Obiceiurile ce ţin de igiena orală trebuie învăţate încă de la cele mai fragede vârste, pentru ca cei mici să aibă o dantură sănătoasă mai târziu. Luna Sănătăţii Orale este o campanie cu tradiţie, parteneri fiindu-ne, an de an, chiar consumatorii noştri.
Fiecare român are ocazia să se implice, deoarece 1% din valoarea produselor Colgate achiziţionate de ei în luna martie se va transforma apoi în seturi speciale de îngrijire orală pentru copiii din şcoala primară”
, au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive România.

În cei peste 200 de ani de existenţă, Colgate s-a impus ca lider mondial şi local în domeniul produselor de igienă orală, adresându-se nevoilor specifice ale consumatorilor. Colgate este marca nr. 1, recomandată și utilizată de medicii dentiști din România*, oferind produse din game diverse, destinate diferitelor nevoi de îngrijire orală.


Colgate te premiază şi te ajută să îţi menţii dantura sănătoasă!

În cadrul campaniei Luna Sănătății Orale, o componentă importantă este dedicată mediului digital, prin intermediul paginii de Facebook Colgate România.
Astfel, fanii Colgate sunt invitaţi să acceseze aplicațiile special create pentru promovarea campaniei și a mesajelor educaționale.

Două aplicaţii dedicate – Întreabă Expertul Colgate şi Verifică-ţi zâmbetul – vor introduce utilizatorii în universul sănătății orale, fanii având șansa să afle răspunsuri de la specialiştii Colgate despre aspectele legate de igiena orală care îi interesează, descoperind starea zâmbetului lor şi ce tip de îngrijire necesită acesta. Datorită caracterului lor interactiv şi a mediului prietenos, aplicaţiile Colgate constituie instrumente excelente de educare şi informare a publicului.

Campania beneficiază de un puternic suport şi în magazine. Astfel, pe întreaga perioadă a Lunii Sănătăţii Orale, consultanţii Colgate oferă sfaturi de igienă orală, precum şi premii instant consumatorilor Colgate, recompensându-i pentru alegerile făcute în materie de îngrijire orală, în magazinele partenere Carrefour, Cora şi Auchan.
Cumpărătorii care achiziţionează orice pastă de dinți Colgate, sunt premiaţi pe loc cu produse de îngrijire orală, precum și alte premii atractive pe care le pot câştiga în funcție de rezultatul aplicației-concurs de pe tableta consultanților. Mai mult, cei interesați pot completa un quiz în care pot descoperi ce sistem de îngrijire orală li se potriveşte.

În plus, o dată cu această campanie, se lansează și “Centrul de resurse pentru sănătatea orală şi dentară” (www.colgate.ro/app/CP/RO/OC/Information.cvsp), o platformă digitală menită să ofere consumatorilor sfaturi şi informaţii cuprinzătoare despre obiceiuri şi produse de igienă orală. Site-ul vine în susţinerea campaniei, oferind descrieri detaliate ale produselor Colgate pentru fiecare tip de îngrijire, precum şi articole cu sfaturi medicale pentru sănătatea danturii consumatorilor.

Mai multe informaţii despre Luna Sănătăţii Orale şi produsele Colgate sunt disponibile pe www.colgate.ro şi pe pagina oficială de Facebook Colgate România.

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală.
Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod