Bebelușul regal are bonă spaniolă

Prinţul William şi soţia sa, care, după căsătorie, au primit titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, au angajat o bonă spaniolă, cu experienţă de circa 20 de ani în domeniu, pentru a avea grijă de fiul lor, prinţul George.
Potrivit presei britanice, noua bonă a cuplului princiar britanic are între 30 şi 40 de ani şi a lucrat în ultimele două decenii pentru câteva familii regale europene, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Informaţia a apărut după ce presa britanică a publicat weekendul trecut câteva fotografii cu prinţul George, în vârstă de opt luni, alături de o bonă, în Hyde Park, în timp ce părinţii lui îşi petrec vacanţa în Maldive.

Un prieten al bonei a declarat pentru revista Hello!: "Ea a lucrat pentru câteva familii celebre din aristocraţie. Aşa a ajuns să fie cunoscută de ducele şi ducesa de Cambridge care au decis apoi să o angajeze.
Nu este căsătorită şi nu are un iubit, întrucât viaţa ei este dedicată în întregime familiei pentru care lucrează. E renumită pentru faptul că este o foarte bună profesionistă - e căsătorită cu profesia ei".


Prinţul William şi ducesa Catherine au spus de multe ori că intenţionează să fie părinţi care se implică activ în creşterea copiilor pe care îi vor avea.

Ei au apelat la ajutorul mamei ducesei, Carole Middleton, şi, temporar, au angajat-o pe fosta bonă a prinţului William, Jessie Webb.

Totuşi, datorită apropiatului turneu oficial în Australia şi Noua Zeelandă care va da startul unor angajamente publice tot mai frecvente, surse din anturajul cuplului princiar afirmă că prinţul William şi soţia sa au decis să apeleze la serviciile permanente ale unei bone, relatează cotidianul citat de Mediafax.

Cei doi s-au confruntat însă cu un val de critici după ce au decis să plece săptămâna trecută în a doua lună de miere.

Prinţul William şi soţia sa îşi petrec vacanţa într-o reşedinţă de lux din Insulele Maldive, iar fiul lor a rămas în grija bonei şi a soţilor Middleton, în reşedinţa acestora din comitatul Berkshire.

Decizia cuplului princiar a creat însă o veritabilă furtună pe site-urile dedicate tinerelor mame, precum Mumsnet, dar şi pe Twitter.

Unii dintre internauţi spun că cei doi au greşit lăsându-l singur pe prinţul George pentru atât de mult timp, iar alţii şi-au exprimat îngrijorarea faţă de extravaganţa acelei vacanţe, la doar câteva săptămâni după ce întreaga familie regală, inclusiv prinţul George, a petrecut o vacanţă pe o insulă privată din Marea Caraibilor.

Cuplul princiar a ajuns în reşedinţa Cheval Blanc Randheli de pe Atolul Noonu, joi, pentru o vacanţă de o săptămână.
Un sejur în această destinaţie de vacanţă costă aproximativ 6.799 lire sterline (8.150 euro) de persoană.

Alte persoane s-au întrebat cum a reuşit prinţul William, deja criticat pentru faptul că a mers la o partidă de vânătoare în Spania, luna trecută, să îşi ia încă o săptămână de vacanţă, în condiţiile în care el trebuie să urmeze un curs de management în agricultură, timp de 10 săptămâni, la Universitatea Cambridge.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod