Andreea Marin se pregăteşte să devină din nou mamă

Pentru a se asigura că nu există probleme şi totul e în regulă, vedeta în vârstă de 40 de ani şi soțul său, Tuncay Ozturk (29 de ani), au mers la medic. Ei au făcut câteva controale de rutină, iar doctorul le-a confirmat că pot avea un copil.
"Am făcut deja controalele de rutină în acest sens. Suntem bine, suntem două persoane sănătoase, acum doar aşteptăm să vină momentul potrivit. Când vom crede că e momentul potrivit, o să facem şi treaba asta (n.r., un copil)! O să ştiţi când se întâmplă asta atunci când o să o vedeţi cu burtica de gravidă!", a spus Tuncay Ozturk pentru Antena 1.

Fiica în vârstă de şapte ani a Andreei își dorește mult să aibă un frăţior sau o surioară. "Avem nevoie de un alt copil chiar şi pentru ea, pentru că are nevoie de fraţi şi de surori în casă.
A spus că ar vrea să aibă fraţi sau surori! Ne forţează să facem treaba asta! Ne obligă să mai facem un copil, aşa că şi ea o să fie fericită, dacă acest lucru o să se întâmple! Şi toată lumea o să fie fericită! Avem nevoie de un alt copil, dacă Dumnezeu ni-l dăruieşte!"
, a mai spus Tuncay.

Andreea Marin are o fetiţă, Violeta, în vârstă de 7 ani, cu Ştefan Bănică Jr. Vedeta şi-a dorit enorm să devină mamă şi a povestit că i-a fost greu să rămână însărcinată, notează ziarul Click!.
"Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze!", a povestit ea.

Vedeta era dispusă să apeleze la fertilizare în vitro, dar nu a mai fost nevoie, visul ei de a avea un copil devenind realitate în 2007, scrie Click!.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod