Secretele mariajului perfect: 10 trucuri pentru menţinerea fericirii în cuplu

Menţinerea unei relaţii de durată este dificilă şi implică efort din partea ambilor parteneri. Câteva soluții pot fi eficiente în "impulsionarea" iubirii.

Există mai multe lucruri la care poţi apela pentru a îmbunătăţi relaţia de cuplu, iar unele dintre acestea sunt foarte simple şi uşor de aplicat pentru a obţine un rezultat pozitiv şi pentru a vă menţine vie iubirea. Fiecare dintre ele necesită un mic efort, însă acesta este necesar dacă vrei să faci parte dintr-un cuplu invidiat sau dacă vrei să dai un impuls relaţiei în care te afli de mai mult timp, site-ul becomegorgeous.com, citat de Mediafax.

1. Un cadou pregătit pentru zilele dificile

Nu trebuie să fie neapărat ceva costisitor sau un obiect.

Însă, când simţi că partenerul are o zi grea, se impune să faci un efort ca să-l ajuţi. O masă deosebită, un masaj al spatelui sau un obiect oferit îi poate aduce partenerului în mod instantaneu zâmbetul pe buze.

2. Nu folosi niciodată expresia "Ţi-am spus eu"

Jubilarea în cazurile în care aveţi dreptate nu trebuie să facă parte din relaţia dumneavoastră. Dacă greşeşti, nu trebuie să-ţi fie teamă să recunoşti acest lucru. Însă, atunci când ai dreptate, lasă să treacă de la tine.
Replici precum "Ţi-am spus eu" nu vor avea alt efect decât să tensioneze relaţia.

3. Împărtăşiţi experienţe fizice

Nu trebuie să mergeţi împreună la sala de gimnastică de fiecare dată, însă este bine să includeţi în planurile voastre activităţile fizice desfăşurate împreună.

4. Învăţaţi cum să vă stopaţi furia

Sunt necesare două persoane pentru o luptă, aşa că cel mai bine este să învăţaţi când trebuie să vă opriţi în astfel de situaţii. Un truc simplu ar fi acela de a vă prezenta argumentele în timp ce vă ţineţi de mână.
Riscul de a degenera conflictul este mult mai mic în acest caz. De asemenea, puteţi să faceţi o plimbare pe jos în timp ce discutaţi anumite lucruri. Este mult mai bine să încercaţi să rezolvaţi conflictele în acest fel, decât ţipând unul la altul dintr-un colţ al altuia al camerei, se arată în articolul citat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 1 Iun 2015, 08:29
    nu prea e de ajutor articolul

    Nu-i rau ce s-a scris,dar e valabil pt relatii,nu "garanteaza" o casnicie de durata. Punctul 10 spune tot : "ramaneti interesati unul de altul " Adanc spus !? Exact asta e problema,nu? CUM si CE sa faci sa ramai interesat-sau sa sustii interesul-peste ani ! Parerea mea,dupa 33 de ani de casnicie : 1-respect (pt tot ce este ce face si ce-si doreste partenerul)2-aplicarea zicalei "ce tie nu-ti place,altuia nu face" (trb sa fie valabil si in afara casniciei) 3-sa te porti mereu ca in prima zi : sa nu incetezi sa-l (o) cuceresti cu un zambet,aparitie ingrijita,mici surprize (un biletel cu inimioara,o floricica,etc,sa-i arati ca te-ai gandit la el-ea) 4-sa nu umbli NICIODATA in buzunare,portofel,tel,etc ! 5-sa va purtati cu atentie cu socrii.Succes !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod