Olivia Steer, criticată pentru că recomandă produse alternative

Opiniile pe care vedeta le exprimă pe blogul ei au început să fie combătute tot mai des, din cauza convingerilor naturiste pe care le promovează constant.

În urmă cu cinci ani, Lavinia, sora Oliviei Steer, a încetat din viaţă, răpusă de cancer. De atunci, fosta vedetă TV a pornit o adevărată luptă împotriva acestei boli, a tot ceea ce înseamnă medicină tradiţională şi a început să caute informații care o ajută să înţeleagă mai bine ce poate face pentru a se feri de afecţiuni de tot felul, scrie ziarul Libertatea.

După mai multe postări controversate despre cancer și vaccinuri, soția lui Andi Moisescu a revenit cu un mesaj pe Facebook.

"Conjunctivita se trateaza cu miere", a scris ea. Monica Pop, un cunoscut medic oftalmolog, a replicat pentru ziarul Ring: "Orice fel de substanță care nu e destinată tratamentului oftalmologic poate provoca grave afecțiuni oculare. Am văzut oameni care au rămas orbi de la miere. Poate să se întâmple o nenorocire, să nu care cumva cineva să facă așa ceva! Trebuie să meargă la medic și niciodată să nu se trateze așa".

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Abdul pe 24 Feb 2015, 21:38
    Romanul - bun la sfaturi

    Am citit articolul si comentariile. Ma crucesc. Aveti acces la informatie. D-zeu v-a dotat cu niste neuroni. De ce ?. Si acum sa ma explic. @Dan esti atat de pueril in comentariul tau incat nu ma pot opri din ras. Ai o fetita de 1 1/2 ani. Ca un tata iubitor si atotcunoascator iei decizii ce privesc viata acestei minunatii. Te-ai gandit bine cand ai luat aceste decizii? Oare ai acest drept? Daca citeai si altceva in afara de ce spune aceasta zuza, daca ai fi citit niste studii bine fundamentate, ai fi avut ocazia sa afli ca nu esti singurul care a luat aceasta decizie. Dar ,poate, sper sa nu, vei face parte dintre acei parinti idioti care acum sufera. Despre poliomelita ai auzit? Dar despre TBC? Difteria, tetanosul, iti spun ceva? Vezi studiile efectuate in tarile care au refuzat vaccinarea si poate iti schimbi parerea. Alimentatie adecvata? La 1 1/2 ani??????? Despre ce este vorba? Sunteti atat de multi si din pacate sunteti singurii care va inmultiti necontrolat. @vp ma bucur pentru tine si sotia ta. Dar atat. Cancerul ? Ce stii despre el? Intrucat ai trecut prin aceasta problema crezi ca stii multe, ca esti specialist si ai dreptul sa dai sfaturi. Fals. Stii ceva. Dar este nesemnificativ. Exista sute de tipuri de cancer. Da! Unele dintre ele pot fi tratate mai usor. Si eu am in familie un caz. CANCER PULMONAR. Am incercat tot. Finalul a fost ....... Si nu pot sa dau sfaturi. Sunt atat de mic si necunoscator. @liviu " Este normal ca un "doctor " sa recomande medicina alopata caci de acolo ies bani grei." Mesaj tipic pentru romanul Dorel. Moare de ciuda. Poate ii recomanzi lui Dan sa-i puna copilei miere in ochi pentru a avea privire de "vipera".

    0
    0

  • BRAD pe 24 Feb 2015, 18:15
    Competenta

    Ce calificare are madam Steer ? Nu cumva si-a atins scopul, acela de a fi bagata in seama ? Ba chiar mai baga si pe altii in ceata, punand la indoiala competenta d-nei dr. Pop. Dar dati in continuare cu madam Steer ! Se agreaza si poze mai nude ...

    4
    1

  • DAN pe 24 Feb 2015, 15:39
    FARA VACCINURI

    SINT DE ACORD CU OLIVIA....VACCINURILE TREBUIE EVITATE....EFECTELE LOR SECUNDARE POT FI DEVASTATOARE....FETITA MEA ARE UN AN SI JUMATATE SI NU I-AM FACUT NICI UN VACCIN....SE VEDE IN AVATAR CIT DE SANATOASA E....OLIVIA ARE DREPTATE....IMUNIZAREA O DOBINDIM PRINTR-O ALIMENTATIE ADECVATA....SFATUIESC TOTI PARINTII SA NU-SI VACCINEZE COPIII....

    0
    8

  • vp pe 24 Feb 2015, 11:36
    Olivia,Dumnezeu si aproapele

    Cand Adam a cazut din Rai a primit pedeapsa Moartea. Dumnezeu pune in mana medicului har de la Duhul Sfant inspre insanatosire. Cand Dumnezeu a creat pamantul si toate cele,a dat porunca "mergeti de va inmultiti si stapaniti pamantul".Cand omul este in duh cu Dumnezeu Tatal Ceresc el se vindeca prin natura,asa cum recomanda/sfatuieste Olivia. Cand insa omul se indeparteaza de Creatorul Sau si-L ponegreste mereu cat si pe aproapele,e firesc sa ajunga la medicul care in prezent a ajuns la limita datorita limitei stiintei. Sotia mea la 29 de ani s-a vindecat de virusul care provoaca cancerul de col uterin folosind medicina homeopata,si nu alopata. Asadar...fiece om decide ptr el,insa MEREU sa fie in Sfantul Duh,amin!

    1
    7

  • liviu pe 24 Feb 2015, 10:00
    Olivia Steer, criticată pentru că recomandă produse alternative

    pun miere in ochi de ani de zile ( ce-i drept cam ustura ochii cand pui mierea ) dar mi s-a imbunatatit vederea , nu mai am ochii obositi si nu ma mai dor !! Este normal ca un "doctor " sa recomande medicina alopata caci de acolo ies bani grei. Si in cancer la fel

    1
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod